Loading posts...
Olejek łopianowy – właściwości i zastosowanie w kosmetyce
Zobacz

Olejek łopianowy – właściwości i zastosowanie w kosmetyce

Olejek łopianowy jest pozyskiwany z korzenia łopianu większego, czyli gatunku pospolitego na terenie całej Polski. Produkt może być wzbogacany ekstraktami z czerwonej papryki czy skrzypu polnego. Dzięki temu zyskuje kolejne cenne właściwości.  Ulubiony pr...