Loading posts...
Olejek rycynowy – właściwości i zastosowanie
Zobacz

Olejek rycynowy – właściwości i zastosowanie

Olejek rycynowy pozyskuje się z rącznika pospolitego. Ma białą lub jasnożółtą barwę i dość gęstą, lepką konsystencję. Cieszy się dużą popularnością wśród miłośniczek naturalnej pielęgnacji. Wszystko za sprawą niskiej ceny oraz imponujących właściwości.  Z...
Pęsety do brwi – jaki rodzaj wybrać?
Zobacz

Pęsety do brwi – jaki rodzaj wybrać?

Pęsety do brwi to akcesoria kosmetyczne, które znajdują zastosowanie w profesjonalnych gabinetach oraz domowych pieleszach. Jak jednak znaleźć idealny wariant? Przeczytaj nasz wpis, a zdobytą wiedzę wykorzystaj podczas zakupów.  Popularne rodzaje pęset Z...